De winkel van Hobbie Lounge

Het gaat nu toch echt gebeuren, ik ga mijn eigen winkel openen in Leersum. Ik heb een aantal jaar er op moeten wachten, maar nu is het toch echt zo ver, het winkelpand dat ik op het oog had om ooit mijn eigen winkel te openen is nu leeg. Dit dus niet voor lang, want volgende week vrijdag, 29 mei 2020, krijg ik de sleutel. Voor nu heb ik de webwinkel even zo goed als leeg gemaakt, de webwinkel wordt binnenkort weer gevuld en met nog veel meer dan er nu in stond.

De afgelopen 2 jaar heb ik niet veel met mijn webwinkel gedaan, aangezien ik een andere baan gevonden had. Ondanks de vreemde tijd waar we nu in leven door het Covid-19/Corona virus ga ik deze grote stap nu toch maken. En een voordeel is nu dat ik de winkel kan “coronaproof” kan inrichten. Er komt dus wel een workshoptafel, maar in het begin zullen daar geen grote groep mensen aan kunnen plaats nemen. De winkel wordt gevuld met leuke spullen voor scrapbooking/ pocket pages, bullet journal, decoratieve planners/ memorykeeping, kaarten maken en de bijhorende gereedschappen en opbergmogelijkheden.

Daarnaast zal ik zelf ook, met mijn eigen hobby, textiel en voorwerpen bedrukken, op bestelling ook gepersonaliseerd.

Heel veel zin om te gaan starten met mijn eigen winkel. Tot ziens en kom gerust binnen, de koffie (maar ook thee) staat klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.