Workshops

De winkel is nu bijna 2 weken open en ondanks de warmte van de afgelopen dagen heb ik toch al veel klanten in mijn winkel mogen verwelkomen, ook veel leuke en positieve reacties gekregen n.a.v. het mooie stuk in “de Kaap”.

In de korte tijd dat de winkel nu open is heb ik dagelijks de vraag gekregen of ik ook workshops ga organiseren, wat zeker in de bedoeling ligt. Ik ben druk bezig met kijken hoe ik dat het beste kan doen in de winkel, daarbij rekening houdend met de coronavoorzorgsmaatregelen dus kleine groep, maar ook op welk tijdstip. Overdag tijdens de winkelopeningstijden is het niet handig, want klanten helpen en tegelijk een workshop in de winkel, dan wordt het een rommelige workshop. Het plan is dan voor nu ook om de workshops in de vroege avonduren en/of op maandag overdag te organiseren en mogelijk ook op zondag.

Er wordt nu in ieder geval druk gewerkt om de workshops te organiseren en deze verschijnen dan op deze site op de workshop pagina waar u dan zich op in kan schrijven. En natuurlijk zal ik dit ook via de bekende sociaal media (Facebook en Instagram) kanalen laten weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.