De 1ste week

Zo bijna zit de 1ste week erop, een week van nakijken, aanpassen, nog eens testen en eventuele problemen die er waren oplossen. Wel veel leuke en positieve reacties mogen ontvangen over hoe de site eruit is komen te zien. En ik ben dan ook heel nieuwsgierig of jullie nog dingen missen, graag zouden willen zien, enz.

De volgende aanpassingen zijn gedaan:

  • Bestellingen van €30,00 of meer worden gratis verzonden en die worden nu automatisch verrekend (dat ging eerst nog even niet goed)
  • Er bestaat de mogelijkheid om bestellingen te komen ophalen in plaats van via PostNL, natuurlijk worden er dan geen verzendkosten verrekend, dit is vooral handig voor klanten die in de buurt wonen of een keer in de buurt zijn. Graag wel op afspraak, het zou jammer zijn dat u als klant bij mij aan de deur komt en er niemand is op dat moment.
  • Ook is het mogelijk dat een bestelling wordt meegenomen naar een evenement zodat het daar opgehaald kan worden.

Onder andere worden artikelen ingekocht bij de groothandel JoyCrafts!, voordeel hiervan is dat er de mogelijkheid bestaat dat artikelen door mij daar kunnen worden afgehaald op werkdagen en dus die dag nog kunnen worden verzonden, dat geldt dus ook voor de artikelen die onder andere te zien zijn op de Facebookpagina van Hobbie Lounge. Mocht je die willen bestellen, stuur even een email naar info@hobbielounge.nl.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.