LEUCHTTURM1917

Gisteren een afspraak gehad met een vertegenwoordigster van LEUCHTTURM Benelux en binnenkort zijn deze veelzijdige agenda’s/notitieboeken en accessoires ook verkrijgbaar bij Hobbie Lounge.

En dan niet alleen de welbekende notitieboeken met dotted paper. Er zijn zoveel meer opties.

Naast de notitieboeken die nu veel verkocht worden voor met name Bullet Journaling en de officiele BULLET JOURNAL die door samenwerking van Ryder Caroll en LEUCHTTURM1917 tot stand is gekomen, komen de notitieboeken ook met een softcover (flexibele cover) en leather cover. Dan heb je ook nog de agenda’s in verschillende opties zoals maandagenda, weekagenda (verticale of horizontale lay-out). Er is dus ook de mogelijkheid om maand en weekagenda’s te combineren met het BULLET JOURNAL systeem, de agenda is namelijk gecombineerd met notitiepagina’s.

Maar er zijn nog veel meer leuke opties, wat te denken van de notitieboeken die te bestellen zijn met ruled of dotted paper waar het papier lichtgrijs is en de lijnen/stippen wit? En dan ook in de maten A4 en medium? En er zijn ook notitieboeken die speciaal zijn om bij het lezen van boeken bij te houden en ook een geweldig 5 jaar dagboek “Some Lines A Day”.

Maar het wordt nog leuker, want als je net zo houdt van setjes en dat alles bij elkaar past zoals ik zelf, dan wordt je natuurlijk ook helemaal blij van de bijpassende adresboeken, verjaardagboekje, business card holders (visitekaartjeshouder), springback binder, BOOK Box, klemborden, portfolio map (map met insteekhoezen), de music portfolio en natuurlijk de LIMITED EDITION  artikelen in goud, koper en silver.

En ik kan je vertellen dat er nog heel veel meer leuks gaat komen, maar daar vertel ik verder nog niets van, aangezien die producten nog niet leverbaar zijn en behoren tot de nieuwe collectie artikelen behoren die nog uit moeten komen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.