WEBWINKEL

Neem contact op >> De webwinkel is momenteel gesloten. Heeft u vragen, stuur ons dan een mail...

Faber-Castell Vulpen Grip 2010 M Harmony“Schrijf je eigen toekomst” met deze mooie serie Grip pennen in de meest trendy kleuren. De ultieme schrijfervaring, dankzij de ergonomische zacht rubberen gripzone zorgt de vulpen GRIP voor urenlang onvermoeid schrijven. De vulpen is voor zowel links- als rechtshandigen en voorzien van een clip en stevige roestvrij stalen penpunt. Deze pen is compatibel met standaard cartridges en converters.

14.99

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , , , , ,
Extra informatie
Kleur

Black, Coconut White, Dapple Grey, Rose Shadows

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Faber-Castell Vulpen Grip 2010 M Harmony” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…

 • Faber-Castell vulpeninkt flacon 30 ml

  30ml

  De vulpennen van Faber Castell zijn precisie schrijfinstrumenten. Ze kunnen aangetast worden door inkt wat niet geschikt is hiervoor. Daarom wordt de exclusieve inkt van Faber Castell aangeraden.

  LET OP: DIT ZIJN GEEN INKTPATRONEN, DEZE INKT GEBRUIK JE MET EEN CONVERTER OM JE VULPEN ZELF TE VULLEN.

  de inkt droog snel en met een heldere mooie kleur op, is ook goed te gebruiken op standaard papier in een schrift, notitieboek, journal.

  4.50 Lees meer
 • Faber-Castell Balpen en Vulpen Grip 2010 Harmony  Gift box met balpen Grip 2010 Harmony (M) en vulpen Grip 2010 Harmony (M) in de kleur: “dapple gray”. Balpen: Met drukknop mechanisme, dus veilig voor binnenzakken. Uren onvermoeibaar schrijven dankzij de ergonomische driehoekige vorm en ideaal, uitgebalanceerde gewichtsverdeling. Soft-grip zone voor veilige, non-slip grip. Documentecht. Vulpen: Ergonomisch zacht rubberen gripzone zorgt voor urenlang onvermoeid schrijven. De vulpen is voor zowel links- als rechtshandigen en voorzien van een clip en stevige penpunt.

  22.95 Lees meer
 • Faber-Castell vulpeninkt flacon 62,5 ml

  62,5 ml

  De vulpennen van Faber Castell zijn precisie schrijfinstrumenten. Ze kunnen aangetast worden door inkt wat niet geschikt is hiervoor. Daarom wordt de exclusieve inkt van Faber Castell aangeraden.

  De inkt droogt snel en is ook goed te gebruiken op dun papier zoals in een notitieboek/journal.

  LET OP: DIT ZIJN GEEN INKTPATRONEN DIE JE ZO IN JE VULPEN KAN DOEN.

  DEZE INKT GEBRUIK JE MET EEN HERVULBARE INKTPATROON, EEN CONVERTER.

  7.99 Lees meer