Silhouette

Kennen jullie de Silhouette allemaal al?

Ik heb zelf nu bijna een jaar de Silhouette Cameo 3 in huis en nog geen dag spijt van deze veelzijdige machine.

Gisteren kreeg ik artikelen binnen die ik heb besteld bij een groothandel waar ik enkele silhouette producten zag die ik zelf al langere tijd zocht.

Degene die de silhouette machine(s) kennen weten dat je er natuurlijk papier, vinyl, flex en flock, ik denk dat de machine daar wel het meest voor wordt gebruikt. Zelf wou ik er ook graag stencils/templates mee kunnen maken, maar tot hoe dik snijdt de machine een stencil vel vroeg ik mijzelf af. Ik gebruik het liefst materialen die passend en bijhorend zijn voor een machine of artikel, zodat ik enige zekerheid dat in dit geval de silhouette machine het door mij gekochte materiaal ook goed kan snijden. Wat ik tot nu zelf niet in de winkel kon vinden, ook niet wist of het überhaupt bestond, zag ik eergisteren dus bij een groothandel, silhouette stencil material, adhesive en non-adhesive. Ik heb naast wat andere artikelen waar ik in een ander bericht op terug kom, direct de non-adhesive stencil material gekocht en vandaag daar mee aan de slag gegaan.

En natuurlijk, ik ben nou eenmaal ook echt een “Planner Girl” is het eerste wat ik maak met een stencil, een planner stencil.

Deze kunnen natuurlijk worden besteld via de webwinkel.

https://www.hobbielounge.nl/product-categorie/stencils/

Planner Stencil Large (A5 formaat)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.