Lockdown van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021

Lockdown van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021

Het is een feit en daar zullen we het mee moeten doen. Allemaal niet leuk, maar ik ga er maar het beste van maken.

Wat zijn de verschillende opties om toch nog de leuke kadootjes voor onder de kerstboom aan te schaffen, of voor een verjaardag, een kadootje voor jezelf, creatieve bezigheden nu we met z’n allen meer thuis zullen zijn?

Verschillende opties, ik wil het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om toch te bestellen:

  • u kunt alles natuurlijk bestellen via de webwinkel, u kunt betalen via iDeal en woont u in de gemeente Utrechtse Heuvelrug kies dan voor de optie afhalen, u betaalt dan geen bezorgkosten en ik kom  zelf u bestelling bij u bezorgen, dus geen langere levertijd omdat het bij PostNL nu veel drukker is en begrijpelijk het wat langer duurt voor dat zij bij u kunnen bezorgen. Mocht u net bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug wonen, u mag mij altijd mailen info@hobbielounge.nl, whatsappen of een chatbericht sturen dit kan via de Facebookpagina daar zit een knop voor whatsapp en privechatbericht.
  • andere optie is dat ik u via ahatsapp videobellen laat zien wat u wilt zien in de winkel, u kunt dan aangeven of u iets wil en wat u wil, ik kan handmatig een bestelling voor u invoeren, u ontvangt dan van mij een email met het overzicht van uw bestelling, deze email kan ik versturen met een iDeal link zodat u kunt betalen, maar er zijn ook andere opties mogelijk. Namelijk dat u met pin betaald als ik bij u bezorg, daar geldt hetzelfde voor als bij de eerste optie, namelijk gemeente Utrechtse Heuvelrug en eventueel in overleg daarbuiten, contant bij bezorg (wel gepast of in ieder geval zo klein mogelijk) via een betaalverzoek, een tikkie enz. Dit allemaal is mogelijk in overleg.
  • de komende tijd zal ik niet alle dagen in de winkel zijn, maar wel veel, die dagen zal ik ook benutten om live-video’s te maken in de winkel om een assortimentsgroep te laten zien, bijvoorbeeld scrapartikelen, journal, kleuren en tekenen, gereedschappen. Wilt u een specifiek iets zien wat ik uitgebreid mee kan nemen in een live-video, laat het mij weten en dan zal ik dat zeker doen. In de reacties bij de live-video (die u ook altijd terug kan kijken wanneer het u uit komt) kunt u aangeven of iets ziet wat u wilt bestellen. Ik zal dan overleggen met u op welke wijze u de producten kan kopen, bezorging aan huis, opsturen, afhalen enz.

Het is altijd mogelijk om mij te mailen met vragen, whatsappen, priveberichten via FB/Instagram.

Ik ga de komende tijd natuurlijk ook de winkel weer klaar maken voor de tijd dat ook de winkel weer open gaat, dan zijn we al begonnen aan een nieuw jaar en met nieuwe kansen. Dus artikelen voor Valentijnskaarten, Kadolabels, Scrap en Pocketpages pagina’s, maar ook de voorjaar staat dan voor de figuurlijke deur, Pasen en alle leuks die bij die tijd past. Want na een donkere periode waar veel leuke dingen niet door kunnen gaan, komen ook weer een periode waar we wel weer dingen kunnen gaan doen, zal niet gelijk alles zijn.

De komende tijd zullen ook artikelen in de opruiming gaan met minimaal 35% korting, dat gaat via kortingcodes die zal ik zowel aangeven in berichten op de website als op Facebook/Instagram.

En als laatste punt, u kunt natuurlijk ook een reactie achter laten bij de berichten zoals deze die ik nu plaats en in toekomstige berichten.

2 Comments

  1. Anneke Brouwer schreef:

    Je bent geweldig en ik ga zeker op de nieuwe manier winkelen. Sterkte😍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

acht − 7 =