Fijne jaarwisseling

Het duurt nog 1 dag en dan is het jaar 2020 voorbij en wat een jaar was het. Dit afgelopen jaar zullen we allemaal niet snel vergeten. Ik kan er toch met een fijn gevoel op terug kijken, het is wel het jaar dat ik afscheid nam van een hele fijne werkplek bij de Albert Heijn en voor een hele mooie en goede reden, namelijk mijn jeugdroom die werkelijkheid werd.. En ja het is geen makkelijke tijd om een eigen winkel te starten, maar ik ben enorm gelukkig met mijn start en ik kan alleen maar groeien met mijn eigen winkel en dat zijn ook zeker de plannen voor 2021.

Naast de winkel werd nog een wens vervuld en dat is dat we sinds september weer een hond in huis hebben en wat een liefje is hij.

Super bedankt aan alle klanten zowel in de winkel en via de webwinkel mijn start een mooie start hebben gemaakt. Ik hoop in 2021 weer snel klanten in de winkel mogen te ontvangen, weer in het echt een praatje te maken.

De mogelijkheid om te laten bezorgen aan huis voor de Utrechtse Heuvelrug en directe omgeving die was er altijd al en zo dus ook zeker blijven, ik blijf u graag helpen via de telefoon, whatsapp, email, chatbericht.  Er zijn meer dan genoeg plannen over nieuwe artikelen en vooral meer artikelen, maar ook workshops en ook gezellig Hobbie-dagen, demonstraties vanuit merken/groothandelaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.